Wednesday, 17 April 2013

Colour Telekung Travel


Assalamualaikum. Bismillah...

Okay keputusan majoriti memilih colour soft dan pihak sana hanya mengeluarkan colour ini sahaja buat sementara waktu ini. Ada 18 kesemuanya. Ini ada serba sedikit info mengenai telekung travel.

MATERIAL : LICIN PARACHUTE
SAIZ BEG : Lebar 13cm, Panjang 11cm, Tebal 5cm
SAIZ TELEKUNG : Labuh dari kepala 122cm & Kain 104cm

PRICE : RM 40 EXCLUDE POSTAGE.
ADD ANOTHER RM 9 FOR SEMENANJUNG

BY HAND : Hanya di sekitar UPSI, TANJUNG MALIM,PERAK



Dan jika berminat boleh la email kepada admin di byhafizahali@gmail.com butiran-butiran anda seperti : -

FULL NAME :
NO KOD :
QUANTITY :
ADDRESS :
NO.PHONE :
*NO. TRANSACTION :

Acc bank akan diberitahu thru email.

Please follow the instruction. Order tidak akan diambil jika tidak lengkap. 

This is PRE-ORDER






















Happy Buying sisters :)

Tuesday, 16 April 2013

Telekung Travel Lover


Assalamualaikum.
Hai Sisters!

Masya Allah lamanya tak update. hihi. Sibuk belajar, tapi takpe kali ni ada new item. And kali ini bukan custom made. In sha Allah ambil dari Indonesia. Bukan Al-Quran pelangi. Tapi.........






.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

TELEKUNG TRAVEL


haaaa....inilah dia TELEKUNG TRAVEL. Our next item yang in sha Allah akan dijual. Ok kenapa anda harus memiliki telekung travel ini? Sebabbbbbb.......

  • Masha Allah keciknyaaaaaaaa,comel je.. macam sis2 diluar sana. Anda akan nampak lagi comel! 
  • Sangat ringan! sehingga kamu rasa yang kamu tak bawak pape pun. 
  • Easy going. Sangat mudah bawa kemana, nak letak dalam handbag pun boleh. Sebab die kecik.
  • Kain yang sejuk... Tak rasa panas.
  • Beraneka warna, membuatkan kita ceria dan excited untuk beribadah. Lagi semangat. .
  • Didatangkan dengan beg dia sekali, so tak perlu risau..
  • Dengan telekung travel yang comel dan ceria ni anda tak perlu lagi pening dengan masalah pinjam telekung di masjid/surau. Kadang kala bau yang tak menyenangkan akan buat kita tak khusyuk.betul tak? Dengan telekung travel ni, anda boleh bawa kemana sahaja dan mudah dicuci dan CEPAT KERING!
  • Banyak benefit yang kita  dapat kalau guna telekung travel ni, dah tak ada alasan macam2 lagi kan sis?heee

Haaaa banyak kan benefit nyaaaa.. so apa lagi vote untuk colour yang anda rasa kami perlu jual. Lagi cepat lagi cepat kami bukak Pre -Order lagi cepat Dapat! Wah Excitednyaaaaaaaa >.<



Soft atau Striking.
And majoriti sekarang pilih colour soft.

In sha Allah kalau dah kata sepakat, kami akan bukak pre ordernya...
Tunguuuuuuuuu :)

Keep Support us !

Assalamualaikum :)